IBLUE IMMOBILIZER

IBLUE IMMOBILIZER Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.990 Ft (20.465 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IBLUEIMMOBILIZER
Elérhetőség: Raktáron (érdeklődjön)
Leírás és Paraméterek

-= iBlue Immobilizer  Intelligens Otthon =-

Az iBlue Immobilizer egy okostelefonnal vezérelhető indításgátló, ami blokkolja a motor indítását. A legmodernebb fejlesztéseket felhasználva járul hozzá az autótulajdonosok nyugalmához. A Bluetooth Smart technológia kényelmes használatot és nagyobb biztonságot tesz lehetővé.

Az iBlue Immobilizer gyújtáskapcsolás után meggátolja a gépjármű indítását mindaddig, amíg a tulajdonos, vagy az általa felhatalmazott személy azt nem engedélyezi az okostelefon alkalmazáson keresztül.

Az iBlue Immobilizert autószerelő, autóvillamossági szakember szereli be. Ez a művelet a gépkocsi típusától függően akár fél óra alatt elvégezhető. A beszerelés során az indításgátlót a motor blokkolásához az önindító vezérlő körébe ajánlott beiktatni és az utastéren belül elhelyezni. Mivel a kommunikáció Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül zajlik, nincsenek látható, vagy rejtett kapcsolók, felületek és tasztatúrák. Így semmilyen külső jel nem utal arra, hogy a járműve indításgátlóval van felszerelve. A termék csak akkor bocsájt ki magából Bluetooth rádió jelet, ha gyújtást adunk, ezzel is nehezítve a felfedezhetőségét, bemérhetőségét.

Az indításgátló működtetéséhez szükséges ingyenes okostelefon alkalmazás iOS operációs rendszerű készülék esetében az App Store-ból, Android esetében a Google Play áruházból.

További információk az iBlue Immobilizer vezérlőről a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: http://iblue.eu/immobilizer/

Névnapok

Ma 2018. március 22., Beáta, Izolda napja van.

Holnap Emőke napja lesz.

Raktáron
Gyártók
Windows 10 banner BAL


 


Tegyünk nagyszerű dolgokat!