IBLUE SMART GATE

IBLUE SMART GATE Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IBLUESMARTGATE
Elérhetőség: Raktáron (érdeklődjön)
Leírás és Paraméterek

-= iBlue Smart Gate  Intelligens Otthon =-

Az iBlue Smart Gate segítségével könnyedén és biztonságosan irányíthatja elektromos kapuk, garázsajtók működését okostelefonjáról, Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül.
Szállodákban, közintézményekben, irodaházakban is szabályozható – egyedi jogosultságok alapján – a munkatársak, vendégek mozgása.

Az okostelefon alkalmazással egyszerre több Smart Gate-tel felszerelt kaput irányíthat. Minden virtuális kulcshoz saját szín, név és kép rendelhető.

A legtöbb elektronikus vezérlőközponttal rendelkező kapuba egyszerűen beépíthető: garázskapu, kapunyitó automatika, ipari kapu, sorompó és parkolórendszer, automata (fotocellás) ajtó, elektromágneses elven működő zárrendszer, beléptető rendszer. Egyéb megoldások: az iBlue Smart Gate minden olyan kapcsolási feladathoz használható, ahol a tápfesz ltség az eszköz számára biztosított és nem haladja meg a max. 35V DC, vagy a 24V AC értéket.

A kapunyitó működtetéséhez szükséges ingyenes okostelefon alkalmazás iOS operációs rendszerű készülék esetében az App Store-ból, Android esetében a Google Play áruházból tölthető le.

További információk az iBlue Smart Gate vezérlőről a gyártó hivatalos oldalán találhatóak: http://iblue.eu/smart-gate/

Névnapok

Ma 2018. március 22., Beáta, Izolda napja van.

Holnap Emőke napja lesz.

Raktáron
Gyártók
Windows 10 banner BAL


 


Tegyünk nagyszerű dolgokat!