Hozzájárul ahhoz, hogy az oldalunkon a szükséges Cookie-kat használjuk a felhasználói élmény fokozása érdekében?
Menü

Okosrelé szenzorok, kiegészítők

Rendezés:
Nézet:
8.175 Ft
A SmartWise RF Bridge egy hidat képez, avagy egy átjárót biztosít a 433 és a 315 MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) készülékek és a WiFi-s, távolról az interneten át vezérelhető eWeLink app-os okoseszközök között, valamint RF-es (vezetéknélküli) szenzorokat képes kapcsolni az eWeLink platformhoz a Sonoff  / SmartWise relék, kapcsolók és okoskonnektorok vezérléséhez.
Raktáron (érdeklődjön)
3.499 Ft
Masszív kivitelű, kültéri, vízálló RF vezetéknélküli nyomógomb / távirányító, RF-képes Sonoff eszközök ki/bekapcsolására.
Raktáron (érdeklődjön)
3.953 Ft
A SmartWise DW2 a Sonoff okosotthon termékcsaládjával kompatibilis, továbbfejlesztett ablak/ajtónyitás érzékelő. Sonoff RF Bridge gateway-en keresztül vezeték nélkül kapcsolódik a Sonoff készülékeket vezérlő eWeLink app-hoz és a vezérelt okoseszközökhöz (okos villanykapcsoló, okos kapcsolórelék és okoskonnektorok). A DW2 a nyitásról és zárásról is képes riasztást küldeni.
Raktáron (érdeklődjön)
3.448 Ft
Alkalmas második rádiós távirányítónak (pl. egy Sonoff RF távirányító jelét lemásolva) a gyárilag csak egy távirányítóval vezérelhető Sonoff eszközök vezérléséhez, például a Sonoff 4CH Pro R2-höz.
Raktáron (érdeklődjön)
4.620 Ft
A SmartWise RF-es vízszivárgás-érzékelője a Sonoff okosotthon eszközökkel kompatibilis szenzor, melyet a víz-szivárgásnak kitett területre (pl. csap, kád alatt) rögzítve riasztást kaphat, ha nagy a baj.
Raktáron (érdeklődjön)
508 Ft
A SmartWise SmartWise 4 gombos RF programozható távirányítóhoz való minőségi gombelem.
Raktáron (érdeklődjön)
2.903 Ft
5 méteres hosszabbító kábel a Sonoff SI7021 és a DS18B20 szenzorokhoz.
Raktáron (érdeklődjön)
3.162 Ft
A Sonoff Basic, Sonoff RF R2, Sonoff TH10 és TH16, valamint a Sonoff POW (Sonoff POW R2) és Dual (és Dual R2) termékekekkel kompatibilis IP66 vízálló védődoboz.
Raktáron (érdeklődjön)
7.762 Ft
A Sonoff Bridge egy hidat képez, avagy egy átjárót biztosít a 433.92 MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) készülékek és a WiFi-s, távolról az interneten át vezérelhető eWeLink app-os okoseszközök között, valamint RF-es (vezetéknélküli) szenzorokat képes kapcsolni az eWeLink platformhoz a Sonoff relék, kapcsolók és okoskonnektorok vezérléséhez.
Raktáron (érdeklődjön)
1.812 Ft
A Sonoff DR segítségével a Sonoff okosrelé termékeket lehet ún. DIN-sínes villamossági szekrénybe szerelni.
Raktáron (érdeklődjön)
3.141 Ft
Sonoff TH10-hez és TH16-hoz kapcsolható, kül- és beltéri használatra egyaránt alkamas, vízálló hőmérő.
Raktáron (érdeklődjön)
6.069 Ft
A Sonoff PIR2 a Sonoff okosotthon termékcsaládjának infrás emberi mozgásérzékelője, háziállatok mozgását nem érzékeli. Sonoff Brigde RF gateway-en keresztül vezeték nélkül kapcsolódik a Sonoff készülékeket vezérlő eWeLink app-hoz és a vezérelt okoseszközökhöz (okos villanykapcsoló, okos kapcsolórelék és okoskonnektorok).
Raktáron (érdeklődjön)
3.490 Ft
A Sonoff T1 és TX valamint a SmartWise T4 lámpakapcsolókkal, a Sonoff Slampher okos izzófoglalattal, valamint a Sonoff RF és 4CH Pro okosrelékkel kompatibilis RF távirányító, 4 egyénileg konfigurálható gombbal.
Raktáron (érdeklődjön)
3.937 Ft
A Sonoff T1 lámpakapcsolókkal, a Sonoff Slampher okos izzófoglalattal, valamint a Sonoff RF és 4CH Pro okosrelékkel kompatibilis RF távirányító, 8 egyénileg konfigurálható gombbal, (külön rendelhető, nem tartozék) fali tartóval.
Raktáron (érdeklődjön)
2.324 Ft
Fali tartó a Sonoff RM433 RF (rádiófrekvenciás) 8 gombos távirányítóhoz.
Raktáron (érdeklődjön)
3.381 Ft
Sonoff TH10-hez és TH16-hoz kapcsolható, nagy pontosságú hőmérséklet és páratartalom érzékelő.
Raktáron (érdeklődjön)