Hozzájárul ahhoz, hogy az oldalunkon a szükséges Cookie-kat használjuk a felhasználói élmény fokozása érdekében?
Menü

Philips Brilliance LCD monitor

Ár:
39.900 Ft
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Cikkszám: JPBM
Elérhetőség: Raktáron (érdeklődjön)
Gyártó:
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

A LED technológia által biztosított természetes színek

A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek az LCD háttérvilágításának jobb fényerő-szabályozását teszik lehetővé, ami kiemelkedően magas kontrasztarányt eredményez. Ráadásul kifogástalan színhűséget, valamint a képernyő teljes felületén kiegyenlített fényerőt nyújtanak Önnek.

Higanymentes, környezetbarát kijelző

A LED háttér-világítású Philips monitorok mentesek a higanytól, amely az emberekre és állatokra nézve az egyik legmérgezőbb természetes anyag. A Philips technológiája csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatást a termék egész élettartama során, a gyártástól a selejtezésig.

ZeroWatt kapcsoló a 100%-os energiamegtakarítás érdekében

A Philips elkötelezettségéből az „Sense and Simplicity” irányelvei mellett következik, hogy a monitor egyetlen mozdulattal bármikor kikapcsolható. A monitor hátulsó részén található ON/OFF (be-/kikapcsolás) gomb segítségével a monitor energiafogyasztása nullára állítható. OFF (kikapcsolt) állapotban a monitor hálózati áramellátása teljesen megszűnik, tovább csökkentve az Ön "széndioxid-lábnyomát".


Beépített hangszórók, melyek nem okoznak képtorzulást.
USB hub - egyszerű csatlakoztathatóság 2 porttal*

Az USB hub biztosítja, hogy „plug and play” multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más, USB kapcsolatot lehetővé tevő készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 hub lehetővé teszi, hogy USB 2.0 jelek áthaladjanak a számítógépen. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD külön táplálást igényel, mivel magasabb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB portja biztosítani képes.

Egy pár sztereó hangszóró a kijelzőbe építve. A típustól és a kivitelezéstől függően a kialakítás lehet látható és elölről sugárzó, vagy rejtett, és alulról, felülről vagy hátulról sugárzó.

110 mm magasságállítás az ideális ülő testhelyzet érdekében

A Super Ergo Base egy „emberközeli” Philips monitortalp, mely nemcsak billenthető és elfordítható, hanem a vízszinteshez képest akár 90 fokban elforgatható, és a magassága is állítható, így mindenki a számára legkényelmesebb és legpraktikusabb módon helyezheti el a monitort.

LCD panel típusa TFT-LCD
A háttérvilágítás típusa W-LED rendszer
Panel mérete 21,5" / 54,6 cm
Tényleges képfelület 476,6 (H) x 268,1 (V)
Optimális felbontás 1920 x 1080, 60 Hz-en
Válaszidő (tipikus) 5 ms
Fényerő 250 cd/m²
A kijelző színei 16,7 M
Jelbemenet VGA (analóg),DVI-D (digitális, HDCP)
USB-vel 2 x USB 2.0
Számítógépes audiobemenet Fejhallgató-kimenet
Beépített hangszórók 2 x 1,5 W
Magasságállítási lehetőség 110 mm
Forgócsap Igen (automat. forgócsap)
Elforgatás -65/65 fok
Billentés -5/20 fok