Hozzájárul ahhoz, hogy az oldalunkon a szükséges Cookie-kat használjuk a felhasználói élmény fokozása érdekében?
Menü

SmartWise PT2 (eWeLink app kompatibilis) kamera

Ár:
27.580 Ft (21.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SMW-KAM-PT2
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A kínálatunkban elérhető 2. generációs eWeLink beltéri kamera egy 1280x720px (HD) felbontású PT kamera, azaz az eWeLink app-ból vezérelve motorosan 360 fokban körbe forgatható és fel/le dönthető, azaz akár rövid körülnézésre is használhatjuk. 

A beépített 10 méteres hatósugarú IR (infrared), azaz infravörös érzékelőnek köszönhetően éjjel, teljes sötétben is működik (lásd a jobb oldali képet), és szépen kirajzolódnak az infra megvilágításban a tárgyak fekete-fehérben.

A kamera aktuális képe az eWeLink app-ban a kamera eszköznél is megtekinthető, ezen a képernyőn vezérelhető a forgás (lásd a jobb oldali képernyőmentésen), valamint egy eWeLink app-hoz párosított okoseszközhöz is hozzáadható (lásd a bal oldali képen), hogy KI / BE kapcsoló (és egyéb vezérlő gombok) felett is megjelenjen.

Nem csak dual WiFi -képes, hanem vezetékes hálózat (LAN) vezeték (RJ-45) fogadására is alkalmas.

A kamerába SD kártya is elhelyezhető, és ekkor helyi SD kártyára is menthető videó.  Opcionálisan bekapcsolható, hogy mozgásérzékelés esetén szirénázó / riasztó hangot adjon ki a kamera.

Mindazonáltal ez nem egy biztonsági kamera, hanem egy speciális eWeLink app kompatibilis beltéri webkamera, elsősorban tárgyak és terület megfigyelésére és a PT funkciónak köszönhetően körülnézésre.

Az eWeLink app lehetővé teszi azt is, hogy a pillanatnyi kameraképről a telefonunkra képernyőfotót vagy videót rögzítsünk. Ez ilyenkor a telefonunkra kerül, nem az SD kártyára.

A telefon elfordítása esetén a kamera képe teljes képernyőn is nézhető.

A kamerához a falra szereléshez szükséges egy egyszerű adapter is jár. Plafonra (fejjel lefelé), oldalfalra is szerelhető, vagy bútorra is helyezhető (adapter nélkül).

A kamera eWeLink app-pal való párosítása szuper egyszerű, a kamera hangazonosítást használ a telefonnal való párosításra, így a párosításhoz csak a kamera mellé kell tennünk a telefonunkat, a többit a telefon és a kamera elintézik.

Megjegyzés: a készülék csomagja nem tartalmazza az USB hálózati adaptert, csak az USB kábelt, azaz egy szabványos 2A teljesítményű USB-s hálózati adaptert kell hozzá külön vásárolni.