Hozzájárul ahhoz, hogy az oldalunkon a szükséges Cookie-kat használjuk a felhasználói élmény fokozása érdekében?
Menü
Hungarian hu
Ár:
10.173 Ft (8.010 Ft + ÁFA)
Menny.:

GOODRAM Memóriakártya SDXC 128GB CL10 UHS-I U1

Ár:
10.173 Ft (8.010 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó cikkszám: S1A0-1280R12
Várható szállítás: 2023. június 07.
Cikkszám: 291919
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:

Leírás

Gyors UHS-I interfész

A gyors UHS-I interfész használata jó teljesítmény elérését teszi lehetővé - az olvasási sebesség akár 100 MB / s és a minimális írási sebesség 10 MB / s. Ez közvetlen hatással van a funkciók végrehajtásának minőségére és megbízhatóságára.

Széles felhasználási kör

Az UHS-I sebességosztályú GOODRAM kártya lehetővé teszi a tökéletes felvétel készítését minden olyan eszközön, amely SD kártyanyílással rendelkezik. Nem számít, hogy fényképezőgépről, videofelvevőről vagy laptopról van-e szó - a GOODRAM olyan memória, amely lehetővé teszi, hogy lépést tartson a mindennapi élet gyors ütemével.

Stabil működés

Az UHS-I interfész nagy teljesítményt, valamint stabil és megbízható működést biztosít készüléke számára. Most már a legprofibb műveletek is gond nélkül elvégezhetők, és felfedezheti a fényképezés új távlatait.

Életre szóló garancia és tartósság

A GOODRAM memóriakártya jellemzői: az ütésekkel, röntgensugarakkal, mágneses sugárzásokkal és vízzel szembeni ellenálló képesség a legmagasabb minőségű, gondosan kiválasztott alkatrészek révén érhető el. A GOODRAM memóriakártya-sorozatra egy életre szóló garancia vonatkozik, amely bizonyítja a lengyel gyártó szorgalmát a gyártás során.