Hozzájárul ahhoz, hogy az oldalunkon a szükséges Cookie-kat használjuk a felhasználói élmény fokozása érdekében?
Menü

WiFi-s, nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsolók

Rendezés:
Nézet:
10.374 Ft
A SmartWise T4 EU 1C (2020 őszén megjelent R2 új előlapos) villanykapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.
Raktáron (érdeklődjön)
10.374 Ft
A SmartWise T4 EU 1C (2020 őszén megjelent) 1 áramkörös, fekete villanykapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.
Raktáron (érdeklődjön)
10.374 Ft
A SmartWise T4 EU 2C (2020 őszén megjelent R2 új előlapos) 2 áramkörös csillárkapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos csillárkapcsoló helyére beköthető.
Raktáron (érdeklődjön)
10.374 Ft
A SmartWise T4 EU 2C (2020 őszén megjelent) 2 áramkörös, fekete csillárkapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos csillárkapcsoló helyére beköthető.
Raktáron (érdeklődjön)
11.411 Ft
A SmartWise T4 EU 3C (2020 őszén megjelent R2 új előlapos) 3 áramkörös csillárkapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.
Raktáron (érdeklődjön)
11.411 Ft
A SmartWise T4 EU 3C (2020 őszén megjelent) 3 áramkörös, fekete csillárkapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.
Raktáron (érdeklődjön)