Hozzájárul ahhoz, hogy az oldalunkon a szükséges Cookie-kat használjuk a felhasználói élmény fokozása érdekében?
Menü
Ár:
19.467 Ft (15.328 Ft + ÁFA)

ORAL-B Pro 1 900 Elektromos Fogkefe (Sensi UltraThin fejjel)

Ár:
19.467 Ft (15.328 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2022. július 08.
Cikkszám: 299939
Elérhetőség: Elérhető (Raktáron)

Leírás

Oral-B Pro 1 900 Sensi UltraThin Elektromos Fogkefe
 
Ismerje meg az Oral-B Pro 1 fogkefét, a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka népszerű darabját. A Pro 1 elektromos fogkefe professzionális időmérővel rendelkezik, melynek segítségével könnyedén betartható a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő. A fogkefe 30 másodpercenként arra is figyelmeztet, hogy áttérhet a szájüreg egy újabb negyedének a tisztítására. Miközben a fogkefét végig vezeti fogsorán, az Oral-B különleges, kerek feje elvégzi Ön helyett a munkát. Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék, így fogínye egészségesebb lesz, mosolya pedig már a használat első napjától kezdve fehérebben ragyog, mivel a fogkefe eltávolítja a felületi elszíneződéseket. A professzionális időmérővel rendelkező Oral-B Pro 1 ajánlott mindazok számára, akik elektromos fogkefére szeretnének váltani. Nem csoda, hogy az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka.
 
- MÉLYTISZTÍTÁS 3D TECHNOLÓGIÁVAL - oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásával akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék
- A kerek fogkefefej hatékonyabban tisztít, az egészséges fogíny érdekében
- Az akkumulátor üzemideje akár 10 nap
- A beépített időmérő segít a 2 perces fogmosási idő betartásában
- A doboz tartalma: 1 db markolat töltővel, 2 db fogkefefej
- Válassza az Oral-B-t, a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárkát
 
Tulajdonságok
Mélytisztítás
3D technológiával - oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásával.
 
Lepedékeltávolítás
A felületi elszíneződések eltávolításával, már az első naptól kezdve akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefe, az egészségesebb ínyért és a ragyogóbb mosolyért.
 
2 perces, negyedenként jelző időmérő
Segít a minimálisan ajánlott fogmosási idő betartásában, hiszen 30 másodpercenként figyelmeztet arra, hogy áttérhet a szájüreg következő negyedének tisztítására.
 
Hosszú élettartamú akkumulátor
Egy teljes feltöltés akár 10 napos használatot is lehetővé tesz.
 
Fogorvosokkal együtt tervezett fogkefefejek
Az Oral-B különféle kerek fogkefefejei minden egyes fogat körbeölelve hatékonyabban tisztítják a fogakat és a fogínyt, mint a hagyományos Oral-B manuális fogkefék.
 
A fogorvosok által világszerte ajánlott*
Az Oral-B fogkeféket nemcsak fogorvosokkal együtt terveztük, de az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka is.* Fedezze fel a szájápolás következő szintjét az Oral-B segítségével!
*A P&G részére, 2016 októbere és 2018 májusa között fogorvosok körében végzett reprezentatív nemzetközi felmérés alapján.