Hozzájárul ahhoz, hogy az oldalunkon a szükséges Cookie-kat használjuk a felhasználói élmény fokozása érdekében?
Menü
Ár:
7.348 Ft (5.786 Ft + ÁFA)

ORAL-B Sensi Ultrathin pótfejek, 4 db (EB60-4)

Ár:
7.348 Ft (5.786 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2022. július 07.
Cikkszám: 299956
Elérhetőség: Elérhető (Raktáron)

Leírás

Oral-B Sensi Ultrathin Pótfejek
 
Fedezze fel az Oral-B Sensi UltraThin fogkefefejet, amelyet az Oral-B, a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka hozott el Önnek. Kerek, virágszirom formáját fogorvosok bevonásával tervezték. A puha, szuper-vékony sörték kímélik a fogínyt, miközben normál sörtéi hatékonyan elbánnak a lepedékkel. A Sensi Ultrathin akár 100%-kal több lepedéket távolít el, valamint 100%-kal csökkenti a fogínygyulladást az Oral-B manuális fogkefékhez képest. A lekerekített végű és szuper-vékony sörték különleges kombinációját tartalmazó Sensi Ultrathin fogkefe ideális az érzékeny fogakkal és fogínnyel rendelkezőknek, illetve azoknak, akik a gyengéd, ugyanakkor alapos fogmosást szeretnék megtapasztalni. Oral-B Genius 8000 és 9000, Oral-B Smart 4000, 5000, 6000, 6500 és 7000, Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500 és 3000, az összes Oral-B Vitality és Vitality Plus. Minden csomag 2 db, az Oral-B Sensitive Ultrathin pótfejet tartalmaz.
 
- Akár 100%-kal több lepedéket távolít el: kerek feje 30 nap alatt egészségesebb fogínyt eredményez, mint az az Oral-B manuális fogkefék
- 100%-kal csökkenti a fogínygyulladást az Oral-B manuális fogkefékhez képest
- Fogorvosok bevonásával készült: Fogorvosok bevonásával készült: szupervékony és normál vastagságú sörtékből álló kerek fej, amely kíméli a fogínyt, ám kíméletlenül elbánik a lepedékkel
- Az Oral-B Sonic fogkefék kivételével mindegyik Oral-B tölthető elektromos fogkefe markolatával használható
- Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka
- Tartalom: 4 darab Sensi Ultrathin Elektromos Fogkefefej
 
SENSI ULTRA-THIN
TISZTA, FEHÉR FOGAK ÉS FOGÍNYVÉDELEM
Az Oral-B leggyengédebb fogmosási élménye
A professzionális fogászati eszközök mintájára készült Sensi UltraThin fogkefefej kerek, virágszirom formájával, valamint puha UltraThin sörtéivel az Oral-B leggyengédebb fogmosási élményét kínálja.
 
Az Oral-B kerek fogkefefej alaposabban tisztít*
Az Oral-B kerek fejkontúrjával a hatékonyabb tisztítás és az íny egészsége érdekében minden egyes fogat körbeölel*.
*Az Oral-B manuális fogkefékhez képest
 
Fogorvosok bevonásával tervezték
Az ultravékony és normál sörtékből álló kerek fogkefefej kíméletes a fogínyhez, azonban könyörtelenül elbánik a lepedékkel.
 
Három hónap elteltével új fogkefefej
A fogorvosok javaslata alapján a fogkefefejet három hónap elteltével, vagy a sörték megkopása esetén korábban kell lecserélni. A kimagasló eredmény* érdekében, az Oral-B fogkefefejek indikátor sörtéi színmegfakulással emlékeztetnek a fogkefefej cseréjének esedékességére.
*Az Oral-B manuális fogkefékhez képest
 
Fogorvosok bevonásával tervezték
Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a kiváló eredmény érdekében pedig speciális kialakítással rendelkezek. Az ultravékony, döntött sörték lekerekített végei hatékonyan és kíméletesen tisztítanak a .fogközökben.
 
A fogorvosok első számú ajánlása*
Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!
*Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján.

Hasonló termékek